Toimitilat vaikuttavat merkittävästi henkilöstön ja muiden tilankäyttäjien viihtyvyyteen. Toimitilan tulee palvella yrityksen ja asiakkaiden tarpeita  lisäten viihtyvyyttä, toiminnan sujuvuutta ja työhyvinvointia.

Teemme toimitilamuutokset vuosien ammattitaidolla toimistoihin, liikehuoneistoihin, kouluihin, päiväkoteihin ja muihin julkisiin tiloihin. Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu toimitilaremontti nostaa kiinteistön arvoa, edistää työhyvinvointia ja tekee oleskelusta hauskempaa ja työskentelystä tehokkaampaa.

Esimerkkejä toimitilamuutoksista

Mestaritoiminta Oy:n uudet neuvottelutilat

 

Muutimme ravintolan moderniksi neuvottelu- ja työtilaksi

Asiakkaamme Mestaritoiminta Oy tarvitsi lisää toimitilaa itselleen omistamassaan kiinteistössä Järvenpään keskustassa.  Uudet neuvottelu- ja kokoustilat rakennettiin kiinteistössä toimineen ravintolan tiloihin tekemällä täysimittainen muutosremontti.

Kohteen muutostyöt tehtiin konsortiossa, johon kuului yrityksiä sähkö-, LVI- ja kiinteistötekniikan alalta Rakennustyö Karvosen vastatessa rakennustöistä. Konsortiomallin etuna on kumppaneiden tuttuus, josta syntyy luottamusta tekemiseen.

Tilaaja: Mestaritoiminta Oy
Toteutusajankohta: vuosi 2017