Suunnitelmallinen kiinteistönpito ja oikea-aikainen korjaaminen ovat avainasemassa rakennuksien käyttöarvon ja arvonsäilytyksen kannalta.

Korjausrakentaminen pidentää kiinteistön teknistä elinkaarta ja viihtyvyyttä. Samalla teemme  tiloista käyttötarkoitukseen paremmin sopivia, nykyaikaisia ja energiatehokkaita niiden käyttäjille. Korjaus- ja muutostöissä otamme aina huomioon rakennuksen ominaisuudet ja piirteet. Meillä on myös vanhojen rakennusten korjaamiseen liittyvää erityisosaamista.

Rakennustyö Karvonen Oy on korjausrakentamiseen erikoistunut  korjausrakentamisen yleisrakennusliike. Palvelumme kattaa asuin-, liike-, teollisuus- ja julkistentilojen saneeraus- ja korjaustyöt.  Asiakaskuntamme koostuu yrityksistä, julkisista toimijoista yksityisasiakkaisiin.
Tavoitteemme on hyödyntää kokonaisvaltaista osaamistamme asiakkaan eduksi.

Esimerkkejä korjausrakentamisestamme

Järvenpään kirjasto

 
 
 

Korjasimme kirjaston vastaamaan nykykäyttäjien tarpeita

Järvenpään kirjasto muutettiin nykypäivän vaatimukset täyttäväksi omatoimikirjastoksi. Saneerattavien tilojen laajuus oli noin 600 m2.

Kohde käynnistyi maaliskuussa 2019 purkutöillä. Vanhat lattiapinnoitteet, alakatot ja väliseinät purettiin kahdessa viikossa. Purkuajan kirjasto oli suljettuna yleisöltä.

Korjaustyöt toteutettiin niin, että jokin osa kirjastosta oli aina auki asiakkaille. Alakatto-, parketti-, lasiseinä- ja LVIS-työt tehtiin osastoitujen alueiden sisällä. Lopputulos oli kokonaisuudessaan loistava. Suunnittelijoiden, tilaajan ja käyttäjien kanssa tehty yhteistyö oli tämän tavoitteen saavuttamisen kannalta ensiarvoisen tärkeää.

Oma henkilökuntamme oli hienosti sitoutunut hankkeeseen. Osaavalta henkilökunnaltamme löytyi joustavuutta toteutusaikataulujen suhteen. Kaikki erityisen äänekkäät tai pölyävät työt tehtiin ilta- ja viikonlopputöinä.

Tilaaja: Järvenpään kaupunki
Toteutusajankohta: maaliskuu-lokakuu 2019